fbpx
Üzleti ajánlat - Selfservicecar Kft.
51606
page-template-default,page,page-id-51606,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

ÜZLETI AJÁNLAT

A Fortador márka több éves tapasztalatgyűjtés eredménye, valamint Ügyfeleink igényeire való válaszunk. Ez a modern készülékbe zárt technológia, az eddiginél nagyobb erőt, felhasználhatóságot, és a lehető legkevesebb meghibásodást eredményezi. Ezek a megoldások csak a Fortadornál találhatók meg, amely megkönnyíti a munkát és lerövidíti a tsiztítási időt. A legjobb minőségű alkatrészek és az alacsony energiafelhasználás miatt a befektetés még gyorsabban megtérül.

 

Az új gépek egyszerűen telepíthetőek, télen is működnek, érintőképernyőn keresztül használhatóak, és magyar nyelvű szoftverrel.
Modern technológia Lamborghini alkatrészekkel!

 

A FORTADOR SELF WASH készülék a megreneléstől számított 8 héten belül legyártásra kerül. A gyártás személyi igényeknek megfelelően történik, bővíthető bankjegyelfogadó rendszerrel, pay pal fizetési rendszerrel.

 

A gépek helyszínre történő telepítése, üzembehelyezése és annak költsége szerződés szerint történik.

 

Ha szeretnél egy hamar megtérülő befektetést, aminek a használatáért sorba fognak állni az autósok, akkor ne habozz, előzd meg versenytársaid és telefonálj  minél hamarabb!

Profit számítás:

EGYSÉGNYI BEVÉTEL
MEGNEVEZÉS MENNYISÉG
1 perc használat díja 200 Ft
Átlagos használati idő 10 perc
Átlagos bevétel autónként 2 000 Ft
HAVI BEVÉTEL (BRUTTÓ)
HAVI FORGALOM MENNYISÉG
Autók száma 300 db
Havi bevétel 600 000 Ft
ELEKTROMOS ENERGIAFOGYASZTÁS
Havi költség 15 000 Ft
TISZTÍTÓSZER KÖLTSÉG (BRUTTÓ)
Fortador tisztítószer 0,1 L/autó
Fortador tisztítószer költsége 810 Ft/L
Havi költség 24 300 Ft
PROFIT
Havi profit (bruttó) 561 000 Ft