fbpx
Rólunk - Selfservicecar Kft.
51604
page-template-default,page,page-id-51604,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

RÓLUNK

Cégünk a FORTADOR termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazával foglalkozik.  Egyedülálló lehetőséget kínálunk arra, hogy forgalmazásunk alatt dolgozzunk mobil autómosó, a tisztító cég, a helyhez kötött autómosó vagy a Fortador kereskedőjeként.

Az új gépek egyszerűen telepíthetőek, télen is működnek, érintőképernyőn keresztül használhatóak, és magyarul is beszélnek.

Modern technológia Lamborghini alkatrészekkel!
Autó kárpitjának tisztítása sosem volt még ilyen egyszerű, olcsó és hatékony, mint a Fortador Self Wash használatával!

 

A Fortador egy dinamikusan fejlődő márka, melynek sok ága van a világon.  Gőzmosóink jelenleg a leggyakrabban választott mosók a világon.
12 hónap garanciát vállalunk kihelyezett gépeinkre. Bízz a vezető márkában!

 

Várjuk azok jelentkezését, akik az ország legforgalmasabb helyeire elsőként telepítenének ilyen tisztítógépet, ahová sorban állnak az autósok!

 

Mi már Zuglóban és Budaörsön teszteltünk hasonló megoldást és várakozáson felüli volt az érdeklődés!

 

Ha úgy döntesz, hogy Fortador termék megvásárlásával kezdesz vállalkozást, vagy bővíted jelenlegi szolgáltatásaid, vedd fel velünk a kapcsolatot. Szakmai képzést nyújtjuk Neked, és segítséget nyújtunk szervizelés elérésében.

 

Üzelti ajánlatunkról az “üzleti ajánlat” menüpont alatt kínálunk részletes információt.

 

Tisztelj meg bizalmaddal!

 

Üdvözlettel:

 

Pataki József