fbpx
Fortador volt pro - Selfservicecar Kft.
51613
page-template-default,page,page-id-51613,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

FORTADOR VOLT PRO

A Fortador VOLT PRO ellenőrzött belső égésű motoros készülék. Legújabb, V. generációs gép, amely elődje, a Fortador Volt IV generációs készüléken alapul. A modell teljesítménye akár 12 BAR – ez jobb eredmény, mint a piacon lévő belső égésű motoros készülékeké.

 

Ez a gép egyedüliként képes munkára belső égésű motor nélkül. Két külön bojler garantálja a legnagyobb erőt és hatékonyságot. A Fortador VOLT PRO három fázissal van megerősítve, és rendelkezik energiafelhasználást csökkentő beépített, ECO PRO ® rendszerrel. A VOLT PRO egy MULTI TASK modell, amely lehetővé teszi, hogy ketten használják egyszerre. Egy autót gőzzel mos, majd egy másik autót egyidejűleg gőz-vegyszer keverékével.

 

Beépített professzionális száraz /nedves elszívóval rendelkezik, ami a Ghibli & Wierbl cég gyártmánya. A Fortador VOLT PRO nem képez szenny – vagy vegyszeres vizet. Nem szükséges hozzá csatornázás vagy bejelentés.
A modellt leggyakrabban választók: takarító cégek, irodák, mélygarázsban működő mosók és szerelőműhelyek, autószolonok, kereskedelmi központok, gyártó cégek.

 

A VOLT PRO a Fortador Pro PLUS DIESEL Hybrid elektromos megfelelője.
Modern külső, legjobb minőségű alkatrészek – ezek garantálják a termék vezető szerepét a piacon.

 

Közel 10 éve vagyunk Önökkel. A gőzmosóink jelenleg a leggyakrabban választott mosók a világon.
12 hónap garancia 3 éves hosszabbítási lehetőséggel. Bízzon a vezető márkában!

 

A gép ára:    10,900.00

Technikai specifikáció

A vételárba tartozik a tanúsítvány, mely szerint a készülék rendelkezik sterilizációs és dezinfekciós tisztítás vizsgálataival (Sanepid által kiállítva).