fbpx
Fortador volt s - Selfservicecar Kft.
51610
page-template-default,page,page-id-51610,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

FORTADOR VOLT  S

A Fortador VOLT S egy egyfázisú készülék. A legújabb, V. generációs gép a már befutott Fortador VOLT III-o alapul. A modell 8 bar nyomásra is képes, ez az érték jobb, mint a piacon létező belső égésű motorok teljesítménye.

A gép előnye a nagyon kis méret nagy teljesítmény mellett. A bojler, amely össze van kapcsolva az ECO PRO® rendszerrel, garantálja a lehető legnagyobb erőt és mgbízhatóságot 8 bar nyomáson.

 

Fortador VOLT S hagyományos aljzathoz csatlakoztatható, és beépített ECO PRO® energiatakarékos rendszerrel rendelkezik. A VOLT S egy MULTI TASK modell, amely több munka elvégzésére is képes. Bépített száraz /nedves Ghibli & Wierbel elszívóval rendelkezik. A Fortador VOLT S nem képez szenny – vagy vegyszeres vizet. Nem szükséges hozzá csatornázás vagy bejelentés.

 

A modellt leggyakrabban választók: takarító cégek, autók kárpittisztításával fglalkozó cégek.

Modern külső, legjobb minőségű alkatrészek – ezek garantálják a termék vezető szerepét a piacon.

 

A gép ára:    4,710.00

Technikai specifikáció

A vételárba tartozik a tanúsítvány, mely szerint a készülék rendelkezik sterilizációs és dezinfekciós tisztítás vizsgálataival (Sanepid által kiállítva).