fbpx
Fortador Volt Electra - Selfservicecar Kft.
52190
page-template-default,page,page-id-52190,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

FORTADOR VOLT ELECTRA

Fortador Volt Electra

Új, 2020-as plug-in, diesel-elektromos gőztisztísztító

 

A Fortador Volt Electra környezetkímélő, kibocsátásmentes gőztisztító,  amellyel egyszerre akár 2 jármű  kárpit tisztítása és külső-belső tisztítása is nagy hatékonysággal elvégezhető. Beépített száraz-nedve porszívóval, érintőképernyős vezérléssel és ön-diagnosztikai funkcióval rendelkezik.

 

A Fortador VOLT ELECTRA  gőzmosó  kiemelkedő, akár 12 BAR vagy 175 PSI maximális nyomást képes biztosítani. A felhasználó egyéni igényeitől függően, egy gép felkészíthető egy vagy három fázisú működtetéshez is (230V 8Bar, vagy 115 PSI / 400V 12Bar, vagy 175 PSI). A kis méret miatt elsősorban mobilszolgáltatások, autóműhelyek és autóalkatrészek tisztítására ajánlott, de takarító cégek és szállodák is előszeretettel használják. A gépet úgy tervezték, hogy két tömlőn keresztül lehessen egy időben dolgozni vele.

 

Modern formatervezés, kiváló kivitelezés és Lamborghini szintű, maximális termékminőség jellemzi a VOLT ELECTRA gőztisztítót. A borítása, mint minden Fortador gépnél, rozsdaálló alumíniumból készült. Az összes Fortador berendezés beépített ön-diagnosztikai funkcióval rendelkezik. Az érintőképernyő felugró figyelmeztetéseken keresztül tájékoztatja Önt a szűrő tisztításának szükségességéről, a vízkő eltávolításról, a pisztoly, az égő és a tartályokban lévő érzékelők állapotáról, valamint a porszívó esetleges cseréjéről.

 

A Fortador VOLT ELECTRA használható gőz kárpitmosáshoz és mosószerrel végzett gőztisztításhoz is. A forró gőz bármilyen felületet fertőtlenít, és ennek köszönhetően a gépet használják az orvosi és élelmiszeriparban is. A VOLT ELECTRA beépített professzionális Ghibli & Wirbel száraz / nedves szívóval rendelkezik, ami külön álló készülékként is üzemeltethető. A termék nagyon környezetbarát, mivel nem termel víz- és vegyi hulladékot. Nem igényel külön engedélyeztetést sem.

 

Gőztisztító, kárpit tisztító, Fortador Volt Electra
A korszerű tisztítógépet elsősorban irodai takarító cégek, autószervízek, autószalonok, autó alkatrészekkel foglalkozó cégek, mobil szőnyeg gőztisztítók választják. Gyakran láthatók a repülőtereken, szállodákban és más nyilvános létesítményekben is. A német fogyasztók az autómosás jövőjének tekintik a VOLTA ELECTRA gépet a szigorú szén-dioxid-kibocsátási előírásoknak való megfelelés és az ivóvíz-megtakarítás szempontjából (egy városi terepjáró méretű jármű tisztításához csupán 3,7 liter víz elegendő).
A modern formatervezés és a legmagasabb, Lamborghini minőségű alkatrészek garantálják az iparági vezető pozíciót. Márkakereskedéseink megtalálhatók Montrealban, Miamiban, Dubaiban, Hong Kongban, New Yorkban és az Európai Unió nagy részén. A gépeket a CE szabványok és előírások, a Lamborghini Caloreclima, TUV Nord, Florida As UL CAN / US szerint gyártják.

 

A gép ára:    

Technikai specifikáció

Max. működési gőznyomás max 12 bar (116 PSI)
A gőz üzemi hőmérséklete 120-140 °C vagy 234-273 °F
Vízforraló hőmérséklete max 190 °C vagy 370 °F termosztát / ön- megállító
Előmelegítési idő 2-7 perc
Víz / mosószer 1 tartály űrtartalma 5 l (1.3 gallon) / 5 l (1.3 gallon)
Működési hangerő 60-71 dB
Feszültség és rezgésszám 220-230 V / 50-60 Hz vagy 110-120 V / 50-60 Hz
Dízel fogyasztás 0.6 liter vagy 0.63 negyed gallon dízel vegyes módban (Lamborghini® Eco 3R olaj égő)
Nettó súly 95 kg vagy 109 lbs
Méretek 50 cm / 20 in (SZ) x 86 cm / 34 in (H) x 91 cm / 36 in (M)
Szabvány tartozékok Égésmentes gőzpisztoly RL 20 x 2 db. Különálló gőzcső, nyomás (10m / 30 ft.) 2 db Rövid nyél gőzfúvókával – változtatható távolság (50 cm / 20 inch) 1 db Szállító szalagok 3 db Javító készlet 1 db
Külső borítás Alumínium
Vízforraló anyaga Bojler acél
Üzemanyag fűtési rendszer IGEN
Vízkőtelenítő rendszer IGEN
Forró mosószert biztosít IGEN
Vészkikapcsoló gomb IGEN
Áramütés elleni védelem IGEN
Víztartállyal üzemel vagy közvetlen kerti cső kapcsolattal IGEN
A 7 inch LCD kijelző tulajdonságai Nyomásjelző; folyadékszint jelző; motoróra számláló; sorozatszám kijelző; forraló vízszintje, a vízszivattyú és üzemanyagszivattyú működésének jelzése; száraz vagy nedves gőz beállítása; szerviz panel; víz eltávolítása fagyás megelőzése céljából; mosószerek adagolásának megkezdése a gépből.
Energiafogyasztás (W) 650 W