fbpx
Fortador volt dual - Selfservicecar Kft.
51657
page-template-default,page,page-id-51657,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

FORTADOR VOLT DUAL

A Fortador VOLT DUAL cégünk legújabb terméke. A modell 12 Bar nyomásra képes, jobb, mint a piacon jelen lévő vezető belső égésű motoros gépek.

A gép a legújabb, V. generációs gépek közé tartozik, amely a már bevált Fortador VOLT Pro modellen alapul. Ez a gép a maga nemében egydülálló gőzgép, amely belső égésű motor nélkül képes működni. Két külön bojler garantálja a legnagyobb erőt és hatékonyságot.

A Fortador VOLT DUAL három fázissal van megerősítve, és rendelkezik energiafelhasználást csökkentő beépített, ECO PRO ® rendszerrel. A VOLT DUAL  egy olyan modell, amely lehetővé teszi, hogy ketten használják egyszerre. Két autót mos egyidejűleg gőzzel és vegyszerrel. A Fortador VOLT DUAL nem képez szenny – vagy vegyszeres vizet. Nem szükséges hozzá csatornázás vagy bejelentés.

A modellt leggyakrabban választók: takarító cégek, irodák, mélygarázsban működő mosók és szerelőműhelyek, autószolonok, kereskedelmi központok, gyártó cégek. A VOLT DUAL a Fortador Pro S DIESEL Hybrid elektromos megfelelője.

 

Közel 10 éve vagyunk Önökkel. A gőzmosóink jelenleg a leggyakrabban választott mosók a világon.
12 hónap garancia 3 éves hosszabbítási lehetőséggel. Bízzon a vezető márkában!

 

Modern külső, legjobb minőségű alkatrészek – ezek garantálják a termék vezető szerepét a piacon.

 

A gép ára:    6,499.00

Technikai specifikáció

A vételárba tartozik a tanúsítvány, mely szerint a készülék rendelkezik sterilizációs és dezinfekciós tisztítás vizsgálataival (Sanepid által kiállítva).