fbpx
Fortador self wash deluxe - Selfservicecar Kft.
52144
page-template-default,page,page-id-52144,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

FORTADOR SELF WASH DELUXE

önkiszolgáló gőztisztító Fortador Self Wash Fogarasi úti TESCO parkoló

ÖNKISZOLGÁLÓ GŐZ KÁRPITTISZTÍTÓ

 

NON-STOP üzemeltethető, önkiszolgáló gőztisztító berendezés Lamborghini alkatrészekkel. Forgalmas helyre telepítve folyamatos, passzív jövedelmet termel. 2020-as modell, amely lehetővé teszi a gőztisztító funkciók kibővítését különböző modulok hozzáadásával.


A normál beállítás 3 programmal rendelkezik:

• Porszívózás
• Gőzmosás / gőzmosás mosószerrel
• Gőztisztítás


További modulok és lehetőségek:

• Az autó karosszériájának vagy belsejének szárítása forró levegővel
• Erőteljes, nagynyomású víztisztítás

 

A felhasználók csak az általuk használt percekért fizetnek. A gépen lehetséges a fizetés kártyával, bankjegyekkel és pénzérmékkel is. A Fortador Self Wash Deluxe berendezés automatikusan elkészíti és elküldi Önnek a napi jövedelem kimutatást. Hagyja, hogy a tisztítógép NON-STOP Önnek dolgozzon és passzív jövedelmet termeljen. Építsen ki egy Fortador önkiszolgáló mosó láncot a régiójában. Egy tulajdonos akár 10 gépet is üzemeltethet a területén. Csak a bevételt kell időnként begyűjteni és feltölteni a tisztítószeres tartályokat.

A Self Wash Deluxe egy modern automata berendezés, amely a szennyezett kárpitok forró gőzzel történő tisztítására használható.  A legmakacsabb foltok is könnyedén eltávolíthatóak ezzel a technikával. Ideális megoldás önkiszolgáló autómosókban, benzinkutaknál vagy bevásárlóközpontok parkolójában egy új szolgáltatás nyújtására. A legigényesebb felhasználók számára lett kifejlesztve, akik saját maguk akarják elvégezni a tisztítást. Egy gőztisztító telepítéséhez egy saját vagy bérelt helyre és elektromos áramra van szükség.

Fortador Selfwash deLuxe
Az eszközre legtökéletesebben illő jellemzők az innovatív formatervezés, a gondos kivitelezés és a termék legmagasabb minősége! Ha még mindig gondolkozik azon, hogy befektessen egy FORTADOR gőztisztítóba, akko olvassa el az alábbi leírást, és ez eloszlatja minden kétségét.

 

A vízzel ellentétben a forró gőz hőmérséklete sokkal magasabb, így a kárpitban szennyeződés azonnal feloldódik. Az elszívó fúvóka egyidejűleg szívja fel a nedvességet és az összes szennyeződést, ezáltal a mosott elem tiszta, fertőtlenített, foltmentes és száraz marad. A készülék évszaktól függetlenül üzemeltethető, fagypont alatt is működőképes marad.

 

Egy rövid idő elegendő az ügyfélnek ahhoz, hogy teljes pompájában használhassa az autót és élvezze a nagyszerű eredményt. Mindezt a neves Ghibli & Wierbel cég beépített, professzionális száraz / nedves elszívója teszi teljessé, amely lecsökkenti a kárpit nedvességtartalmát 5% alá. A Fortador Self Wash legújabb generációja nem termel felesleges vizet vagy vegyi hulladékot. Ezenkívül nem szükséges hozzá engedély. A modellt legtöbbször önkiszolgáló autómosók, benzinkutak, parkolók és bevásárlóközpontok választották.

 

A megtérülési idő 12 hónap, a telepített berendezés helyétől függően. A gép a lízing  ideje alatt is bevételt termel Önnek. Fél a kockázattól? Feleslegesen! Mutassa meg ügyfeleinek, hogyan fejlődik a vállalkozása és hogy milyen új szolgáltatásokat kínál. Előzze meg versenytársait és generáljon folyamatos passzív jövedelmet! A gépet egy ügyfél átlagosan 180 percig használ. Egy perc körülbelül 0,75-1,00 euróba kerül. A napi bevétel így akár 160 Euro is lehet, és az ügyfelek az év 365 napján használhatják a gőztisztítót. Számolja csak ki! A bővítő modulokkal még 20%-al több jövedelmet érhet el.

 

A gyártás során felhasznált FORTADOR alkatrészek a legmagasabb minőséget képviselik, amely garantálja a vezető pozíciót az iparágban és gond nélkül működtetheti az év 365 napján, a nap 24 órájában. Márkakereskedéseink megtalálhatók Montrealban, Miamiban, Dubaiban, Hong Kongban, New Yorkban és az Európai Unió nagy részén. A gépeket a CE szabványok és előírások, a Lamborghini Caloreclima, TUV Nord, Florida As UL CAN / US szerint gyártják.

 

A gép ára:    42,325.00

Technikai specifikáció

Max. működési gőznyomás 8 bar vagy 116 PSI
A gőz üzemi hőmérséklete 120-140 °C vagy 234-273 °F
Vízforraló hőmérséklete 190 °C vagy 370 °F termosztát / ön-megállító
Előmelegítési idő azonnali készenlét
Víz / mosószer 1 tartály űrtartalma 75 l / 75 l
Működési hangerő 60-74 dB
Feszültség 400 V / 50-60 Hz vagy 240 V / 50-60 Hz
Vízforralók száma 1
Nettó súly 850 kg vagy 1873 lbs
Támogatott csatlakozások (beton alapzatból) villanyáram / víz (nem kötelező) / csatornarendszer (nem kötelező)
Méretek 250 cm / 98 in (SZ) x 140 cm / 55 in (H) x 220 cm / 87 in (M)
Szabvány tartozékok Különálló gőznyomás tömlő, gőztisztítás és szívás (8m / 30 ft.) 1 db Mosópisztoly kis szívófejjel a kárpithoz (4 érintéses funkció) 1 db Ghibli & Wirbel száraz / nedves porszívó 1 db Billentyűzet és egér készlet 1 db GSM modem 1 db Pénzérme befogadó (a bankjegy és fizető kártyák nincsenek benne az alap tartozékokban) 1 db
Külső borítás Alumínium
Vízforraló anyaga Saválló rozsdamentes acél
Lopásgátló rendszer IGEN
Forró mosószert biztosít IGEN
Vészkikapcsoló gomb IGEN
Folyamatos üzemelés 2 4óra / 365 nap IGEN
Áramütés elleni védelem IGEN
Hűtési rendszer és magas hőmérsékleten történő működés IGEN
Hűtési rendszer és fagyás-védelmi rendszer IGEN
ECO PRO® rendszer az energia felhasználás csökkentésére IGEN
A 19 inch LCD kijelző tulajdonságai Pénztár alkalmazás, a műveletek nyomon követése automatikus hibajelentéssel; készpénzjelentések 24 órás email küldés funkcióval, mosás mosószer programmal, mosás mosószer programmal allergiások számára, porszívó program, távoli diagnosztika és javítás a TimeViewer segítségével, szervizpanel; mosószerek adagolásának megkezdése a gépből
Energiafogyasztás (W) 6,5 kw