fbpx
Fortador pro s - Selfservicecar Kft.
51615
page-template-default,page,page-id-51615,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

FORTADOR PRO S

autómosó gőztisztító Fortadpr pro s 1
autómosó gőztisztító Fortadpr pro s 2

A világ első érintőképernyővel rendelkező gőztisztítója.  A legjobb minőségű Lamborghini alkatrészekből készült dízel-hibrid berendezés 16 bar nyomású forró gőzt képes előállítani. Fortador tisztítószerekkel a karosszéria, a kerekek, a motor, a műszerfal és a kárpit tökéletes takarítása is megoldható. Az összes funkció egyetlen modern kialakítású burkolatban van elhelyezve, amely korrózióálló alumíniumötvözetből készült.

 

2 tisztítófejjel rendelkezik, az egyik hagyományos vizes tisztításra alkalmas, a másik pedig nagynyomású gőztisztításra. Az 50 lóerős berendezést a Fortador  Varsó melletti gyárában készítik Lamborghini alkatrészekből. Ezt a modellt úgy tervezték, hogy egyszerre ketten dolgozhassanak vele. Elérhető hozzá Power Bank is, amellyel elektromos áramforrás nélkül is 10 órán keresztül üzemeltethető a berendezés. Ilyenkor a működési zaj is jóval kisebb és kipufogógázok sem szennyezik a környezetet.

 

Ez az exkluzív modell a legmagasabb elvárásokat is teljesíti – nagy hatékonysággal használhatóak, hiszen egyszerre 2 autó tisztítható vele.  Ezzel óriási időmegtakarítás érhető el! Beépített Ghibli & Wierbel professzionális száraz/nedves porszívóval is rendelkezik. Rendkívül környezetbarát, nem képez szennyeződést, vagy vegyszeres vizet. Használatához nem szükséges vízelvezetés vagy csatornázási engedélyeztetés, ezért sokan választják mozgó autómosókhoz, autószervízekbe vagy autókereskedésekbe. A modern formatervezésnek, a hatékony működésnek és a legjobb minőségű alkatrészeknek köszönhetően az iparág egyik vezető márkája a Fortador. Márkakereskedéseink vannak Kanadában, az USA-ban, Dubajban, Dél-Afrikában, Thaiföldön és Hongkongban is.

 

A gép ára:   7,255.00

Technikai specifikáció

A vételárba tartozik a tanúsítvány, mely szerint a készülék rendelkezik sterilizációs és dezinfekciós tisztítás vizsgálataival (Sanepid által kiállítva).