fbpx
Fortador pro plus - Selfservicecar Kft.
51538
page-template-default,page,page-id-51538,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

FORTADOR PRO PLUS

Gőztisztító Fortador Pro Plus
Gőztisztító Fortador Pro Plus

A dízel-hibrid Fortador Pro Plus gőztisztító a legjobb minőségű Lamborghini alkatrészekkel nagy hatékonysággal képes a szennyeződések eltávolítására. 2 tartályába 2 különböző tisztítófolyadék önthető, amelyek egyidejűleg használhatók gőztisztításra és mosásra is. A berendezés 16 Bar nyomású forró gőzt állít elő, amellyel megoldható az autók teljes külső-belső tisztítása. Beleértve a karosszériát, a motorteret, a belső kárpitokat és a műszerfalat is. Az összes funkció egyetlen modern egységben lett elhelyezve. A burkolat korrózióálló alumínium ötvözetből készült.

 

A Fortador Pro Plus a népszerű modell legújabb, V-ik generációja, melyet a Varsó melletti Fortador gyárban készítenek nagy gondossággal. Ez a legerősebb hibrid eszközünk, közel 50 lóerő a teljesítménye a Lamborghini által gyártott motornak. A fogyasztása csupán 0,6 liter gázolaj üzemóránként. Rendelhető hozzá Power Bank is, amellyel elektromos áramforrás nélkül is 10 órán keresztül használható a berendezés. Ilyenkor a működési zaj is jóval kisebb.

 

Ez az exkluzív modell a legmagasabb elvárásoknak is megfelel – nagy hatékonysággal használható, hiszen egyszerre 2 autó mosható vele, a harmadik tisztítófejjel pedig kárpittisztítás végezhető. Így egyszerre egy berendezéssel, akár 3 jármű is tökéletesen tisztává varázsolható! Ez óriási időmegtakarítást eredményez a Fortador Pro Plus gépet használóknak! Beépített Ghibli & Wierbel professzionális száraz/nedves porszívóval is rendelkezik. Rendkívül környezetbarát, nem képez szennyeződést, vagy vegyszeres vizet. Használatához nem szükséges vízelvezetés vagy csatornázási engedélyeztetés, ezért sokan választják mozgó autómosókhoz, autószervízekbe vagy autókereskedésekbe. A modern formatervezésnek, a hatékony működésnek és a legjobb minőségű alkatrészeknek köszönhetően az iparág egyik vezető márkája a Fortador. Márkakereskedéseink vannak Kanadában, az USA-ban, Dubajban, Dél-Afrikában, Thaiföldön és Hongkongban is.

 

A gép ára:    10,581.00

Technikai specifikáció

A vételárba tartozik a tanúsítvány, mely szerint a készülék rendelkezik sterilizációs és dezinfekciós tisztítás vizsgálataival (Sanepid által kiállítva).