fbpx
Fortador Power Bank - Selfservicecar Kft.
52168
page-template-default,page,page-id-52168,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

FORTADOR POWER BANK

Fortador Power Bank

FORTADOR HORDOZHATÓ ÁRAMFORRÁS – NAPELEMES KAPCSOLATTAL

 

Lehetővé teszi akár 10 órán keresztül is a folyamatos munkát bármelyik Fortador gőztisztítóval. A Fortador Power Bank V sorozat valós alternatívája az egyéb benzin- vagy gázüzemű áramfejlesztőknek. Halkan működik és nem bocsájt ki kipufogógázt, így felhasználható a HACCAP védelmi körülmények között, egészségügyi ellátásban vagy korlátozott szellőztetésű helyiségekben is.

 

Kimagasló teljesítménye lehetővé teszi az akár 3000 Watt terhelés melletti munkát is. A töltést a szokásos 230 V-os hálózati konnektorból, jármű tetejére telepített napelemekből, vagy a ház, műhely, autómosó napelem telepeihez csatlakoztatva lehet elvégezni.

 

A készülék olyan minőségi Lamborghini alkatrészekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik gyakorlatilag az élethosszig tartó munkát.
Az európai szabványoknak teljes mértékben megfelel, és a fejlett energiagazdálkodási rendszere lehetővé teszi a felügyelet nélküli üzemeltetést.
Ez egy exkluzív modell, amely még a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, mivel képes egyszerre több készüléket egyidejűleg feltölteni. A gép tökéletes megoldást nyújt azokon a helyeken, ahol a gáz- vagy dízelgenerátorok használata nem engedélyezett, vagy nem megoldható.

 

A telepítéshez és a használathoz nem szükségesek engedélyek. A német fogyasztói szövetség szerint ez egy jövőbe mutató technológia, amely eleget tesz a szigorú CO2-kibocsátási előírásoknak. A modern formatervezés és a legmagasabb minőségű alkatrészek garantálják a vezető pozíciót az iparágban. Márkakereskedéseink megtalálhatók Montrealban, Miamiban, Dubaiban, Hong Kongban és New Yorkban. A gépeket a CE szabványok és előírások, a Lamborghini Caloreclima, TUV Nord, Florida As UL CAN / US szerint gyártják.

Fortador-Power-Bank-2


Az eszközök három változatban érhetők el és használhatók:

KICSI 3.0 KW
Ezt a változatot leggyakrabban mobil autómosók vagy az ügyféllel közvetlen kapcsolattal rendelkező szolgáltatók használják. A Fortador Power Bank V sorozat lehetővé teszi a folyamatos működést akár 10 órán keresztül olyan helyen, ahol nem lehetséges áramforráshoz csatlakozni. Egyszerre több eszközt is csatlakoztatható az áramforrásra.

 

KÖZEPES 6.0 KW
Ezt a változatot leggyakrabban mobil autómosók vagy olyan mobil szolgáltatások választják, amelyek nagyobb teljesítményű, professzionális eszközöket használnak. A Fortador Power Bank V sorozat lehetővé teszi a folyamatos működést akár 20 órán keresztül olyan helyen, ahol nem megoldható az áramellátás.

 

NAGY 9.0-12 KW
Ajánlott napenergiával működő gazdaságok, műhelyek, autómosók vagy más munkahelyek számára. A Fortador Power Bank használatával óvja a környezetét és  csökkentheti villanyszámláját. Csak napelemekre van szükség, a többit a Fortador Power Bank V sorozat gépei végzik, beleértve az energiagazdálkodást és a tárolást is. Az energiaigény kiszámítása után testre szabott megoldást kínálunk Önnek. Több eszközt is, vagy akár egy egész épületet is csatlakoztathat a berendezéshez.